Grondverzet voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

Uitgraven en ontgraven

Ophogen en egaliseren

Leveren en vervoeren

Grondverzet werkzaamheden omvatten diverse taken die betrekking hebben op het verplaatsen, bewerken en beheren van grond op bouwlocaties, landschappen en infrastructurele projecten. Met onze professionele expertise en hoogwaardige apparatuur bieden wij een breed scala aan grondverzet diensten die voldoen aan al uw projectbehoeften. Hieronder hebben we onze grondverzet werkzaamheden benoemd:

  1. Uitgraven en ontgraven: Dit omvat het verwijderen van grond om ruimte te creëren voor funderingen, kelders, bouwputten, wegen, rioleringssystemen en andere infrastructurele behoeften. Het juiste niveau van uitgraving is essentieel voor een stabiele en veilige constructie.
  2. Aanvullen en ophogen: Bij aanvullingswerkzaamheden wordt grond toegevoegd om een vlakke en stevige ondergrond te creëren. Dit kan nodig zijn voor het aanleggen van wegen, parkeerterreinen, tuinen en landschappen. Het ophogen van laaggelegen gebieden kan ook nodig zijn om overstromingen te voorkomen.
  3. Nivelleren en egaliseren: Het nivelleren van de grond houdt in dat oneffenheden en hoogteverschillen worden geëgaliseerd om een gelijkmatig oppervlak te creëren. Dit is belangrijk voor de bouw van infrastructuur, zoals wegen en landingsbanen, om een soepele en veilige doorgang te garanderen.
  4. Grondstabilisatie: Soms is de bestaande grond onstabiel of van slechte kwaliteit. Grondstabilisatie wordt toegepast om de draagkracht en stabiliteit te verbeteren. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van technieken zoals grondverbetering, het injecteren van bindmiddelen of het toevoegen van verstevigende materialen.
  5. Sloop en verwijdering: Grondverzetbedrijven zijn vaak betrokken bij het slopen en verwijderen van bestaande structuren, zoals gebouwen, wegen of bruggen. Dit omvat het veilig afbreken en opruimen van materialen om plaats te maken voor nieuwe constructies of ontwikkelingen.
  6. Grond- en afvaltransport: Het transport van grond, puin en andere materialen van en naar de bouwlocatie is een integraal onderdeel van grondverzet. Dit omvat het laden, vervoeren en lossen van materialen met behulp van geschikte vrachtwagens en transportapparatuur.

Waarom voor ons kiezen?

Wij hebben de kennis en vaardigheden om uw project succesvol uit te voeren.

Wij investeren voortdurend in machines en materialen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw project met moderne en betrouwbare machines uitvoeren.

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is in elk project. Daarom streven wij naar efficiëntie en stiptheid bij het uitvoeren van onze diensten. U kunt rekenen op ons om uw project binnen de afgesproken termijn.

Kortom, met onze ervaring en expertise, moderne en betrouwbare machines en efficiëntie en stiptheid kunnen wij uw betrouwbare partner zijn bij al uw grondverzet werkzaamheden.